Johdatuksessa

Johdatuksessa.

Johdatus voi olla hento ajatus, rauhallinen ja rento olotila. Pyhä Henki, Enkelin siunaus, Hengellinen innoitus.

Sillä ennen kuin te olette ehtinyt pyytääkään, on Herra edeltäkäsin sen nähnyt. Meitä johdatetaan usein tekemään jotakin, esimerkiksi toisen ihmisen hyväksi. Voimme saada myös voimallisen varoitusen jostakin. Näitä varoitusen tunteita on luultavasti monellakin ollut, kokemuksena.

Yleensä johdatus tuntuukin rauhantunteena sekä varmuutena siitä mitä voit tehdä. Mitä ratkaisuja saada valitakseen oikean asian. Erityisesti ohjausta ja johdatusta, mitä ja milloin voi sanoa toiselle ihmiselle, juuri tässä hetkessä. Tai menetellä oikealla tavalla tässä tilanteessa.
Se on siis sitä että saat vahvan tunteen siitä että pitäisi tehdä tämän asian kanssa juuri näin.

Sitten on näitä päällekkäisyyksiä. Ajattelet jotakin asiaa, ja kohta luet vaikkapa lehdestä tai kuulet teeveesta tai joku ihminen voi aloittaa keskustelun, joka liittyy siihen mitä olit vähän aikaa sitten miettinyt. Näitähän meillä kokemuksena on tosi paljonkin. Olemme kaikki yhtä sekä samaa henkeä ja materiaa.

Ihmiset pystyvät siunaaamaan myös toisiaan. Pyytäkäämme että voimme olla välikappaleina siunauksen tuomisessa läheiselleni.

Intuitiivinen johdatus ja luovuus toimivat myös käsikädessä toistensa kanssa. Jos esimerkiksi piirrät tai maalaat, saat intuition että teenpäs tähän juuri tällaiset vedon. On olemassa myös maalaus tekniikka kuten  Vedic Art. Joka on luovuutta ja intuitiota parantava maalaus taide muoto. Luovuus on intuitiivista visualisointia.

Moni meistä on saanut elämänsä aikana ainakin jossain elämänsä vaiheessa johdatusta.
Joskus saamme elämämme tilanteissa varoitusmerkkejä. Jotka eivät osoittautuneet hyödyllisiksi, koska et uskonut niihin. Monesti saatamme saada johdatusta vaikeissa tilanteissakin. Saamme näitä itseasiassa useita kertoja. Voimme löytää luotettavan tien ja keinon tunnistaaksemme mikä on ohjausta poispäin näistä vaikeuksistamme. Toisin sanoen saamme huomata että tämä elämänpolu oli vielä käytävänä läpi että voin saada nämä uudet positiiviset siunaukset, kukin meitä itseämme varten.

Jos en silloin olisi saanut inspiraatiota en olisi koskaan myöhemmin saanut käsitystä ja ymmärrystä siitä mitä todella tapahtui. Ja miten hyviin asioihin se johti.

Voimme saada myös eri muodoissa johdatusta, innoitusta, tai ihan intuitionkin kautta ilmoitusta siitä mihin suuntaan meidän tulisi mennä tai kääntyä.

Että minuakin on siunattu, ja olen saanut  yliluonnollisella tavalla osviittaa siitä mitä piti tehdä tämän asian kanssa.

Jos emme itse pyytäisi jotakin, ja kun saamme sen mitä olimme halunneet  pyytää. Niin emme edes tietäisi saaneemme nämä ihanat uudet siunaukset.
Kiitollisena siitä. että itseä on johdatettu. Meidäthän on tuotu tietylaiseen vaiheeseen ja meidät on johdatettu huomaamaan että mitä voisimme pyytää avuksi tähän tilanteeseen.

Itse olen uskossa olleena, saanut erityisen paljon johdatusta, ja saan sitä myös tänä päivänäkin. Kaikki meissä on siis Henkeä, ja kaikki asiat ovat riippuvaisia toisistaan. Eli se mitä tapahtuu, ja se mitä koemme, ovat ennalta määrättyjä. Joitakin asioita voisi kutsua kohtaloksi.

Kuitenkin elämän suuntaviivoissa meidän on mahdollista valita mitä esimerkiksi ratkaisujamme teemme. Sattumasta poiketen näillä valinnoillamme on aina vaikutusta siihen millaiseksi elinpiirimme ja suunnat muodostuu. Tarvitsemme johdatusta juuri valitaksemme oikeat asiat. Jotka palvelevat meidän sielunsuunnitelmaamme parhaiten.

Sanassa sanotaan että meidän täytyy löytää oikea tie/polku. Se voi olla siis elämänpolku joka on sinua varten tarkoitettu. Sinun oma tiesi. Mutta itse henkilökohtaisesti olen osaltani hengellinen, mutta aika paljon myöskin löytyy, henkisen tieni kulkijaa.

Mikä on siis se meille kullekin parhaiten meitä palveleva tiemme ja mahdollinen kutsumme. Pyytäkäämme enkelten ja Korkeimman johdatusta ja innoitusta tässäkin asiassa.

Enkelit ovat siis vietintuojia, suojelevia ja varjelevia, joilla on meille jokin sanoma.  Muista pyytää siis Korkeimpaa avuksesi aina kun sinusta tuntuu. Sillä Hän lähettää enkelinsä suojelemaan ja siunaamaan sinua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuka olen.

Mitä on enkelikristallihoito?

Palveluista ja hinnasto.