Tunteistamme

Kaiken Luojamme, eli Korkein, joka on meidät luonut,
on antanut meille niinkin hienon asian ja lahjan, kuin tunne-elämän. Tämä on eräs parhaimmista lahjoista jota meille on annettu.
Ilo ja valo, kaikki kauniit tunteet, kuten rakkaus, lempeys, myötätunto, on niitä jotka antaa meidän elämällemme sen syvimmän olemuksen. Negatiiviset tunnereaktiot pelko, suru, pettymyksentunne, ovat niitä tunteidemme varjopuolia.

Tunteet, voimme siis oppia elämään omien tunteidemme kanssa. Tunteet, voimme siis oppia niistä jotain, ja nauttia tunteellisuudesta myös tämän elämän jälkeen.
Puhdas ilo, valo ja ehdottomasti rakkaus,
ovat kaikki niitä positiivisia asioita mitä me saamme tuntea, usein kylläkin hetkittäin.

Tässä maailmmassa on paljon hienoja asioita. Asioita joita myös muita kohtaan saamme kokea.

Enkelit janoavat saada jakaa meille iloisia ja myönteisiä tunnekokemuksia. Enkelit voivait tuntea ilon lisäksi myös surua. Enkeleillä on myöskin kaikkia niitä elementtejä ja tunteita, mitä ihmislellä on. Ja juuri mitä kuuluu ollakin. Mitä eloomme on annettu.

Voimme kokea pahimmat pettymykset toisten ihmisten kautta.

Samoin myös onni, ilo, rauha, rakkauden täyteys, tulevat lähimmäistemme kanssa.

Reagoimme siis yleensä toisen ihmisen tuntemksiin ja tunne-elämään. Tunteet ovat samalla ikäänkuin oppiläksymme. Että oppisimme tulemaan toimeen kukin omien tunteidemme kanssa. Ja tietysti myös toistemme kanssa.

Pelätessämme, pelko suurenee,
Itkiessämme ahdistus pahenee,
Rakastaessamme, rakkaus laajenee
Iloitessamme, ilo lisääntyy.

Joskus huonot elämäntilanteet ja tunteet kuten pelko ahdistus syyllisyydentunne, johtavat meitä pois näistä  elämämme hetkistä ja tapahtumista. Kohti eheämpää elämää. Enkelit auttavat meitä kutakin jotka painiskelemme elämämme tienristeyksissä. Emme aina välttämättä osaa irtautua näsitä tunteistamme, ja huonoista elämänvalinnoista voi joutua kärsimään. Ja enkelit johdattavat meidät takaisin oikealle tielle. Pois huonoista olosuhteista. Joskun tämä tilanne voi tulla omilla valinnoilla, mutta useinkin toiset ihmiset ovat tähän johtaneet.

Kun opimme luottamaan, että elämän vaikeudet voivat kadota, ja olemme suuremman jphdatuksen alla. Niin voimme todeta että kaikki selviää omalla ajallaan. Eli saamme tukea missä tahansa tilanteessa tahansa.
Aina on olemassa toivoa, jossain joku aina lohduttaa, joku aina rakastaa, joku tuntee myötätuntoa toista kohtaan. Olemme myös arjen enkeleitä. Tuntien huolta toisistamme.

Tuo pieni toivonpilkahdus tänään jonkun toisen ihmisen päivään.
Tee ystävällinen teko, lausu ystävällinen sana
Hymyile jollekulle.

Jakamalla rakkautta, se voimistuu
niin voit tuntea jo itsessäsi iloa ja hyvää mieltä.
Aidosti ja lämmöllä
Eija Kaarina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuka olen.

Mitä on enkelikristallihoito?

Palveluista ja hinnasto.